Szőrös a hasam és a hátam. Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Általában a kezemet és a lábamat is epilálni szoktam viszont a hasamon egyszer próbáltam de szörnyen fájt és nem bírtam azóta borotválom. Közelről látszik de nem annyira. A hátamra pedig még csak egyszer tettek megjegyzést mikor rá sütött a nap viszont eddig egyik osztálytársam sem említette meg(pedig főleg a fiúk a szemembe mondanák az ilyet). Anyukámnak mondtam viszont kiröhögött hogy mit izélek a hátam miatt. Most fogok menni egy taborba es ott félek hogy leszólnak. Mit tegyek?2018. aug. 8. 18:48
1/2 anonim válasza:
Hormonprobléma is lehet az oka, amivel megfelelő orvoshoz fordulva (enokrinológus) és megfelelő diagnózist felállítva akár meg is szüntethető az ilyen panasz.
Már ha tényleg abnormális jellegű a szőrzet, hiszen alapvetően minden ember szőrös szinte a teljes testfelületén a talpakon és tenyereken kívül, csak egyes területeken ritkább vagy világosabb, vagy finomabb ez a szőrzet.
2/2 anonim válasza:
Nekem is szőrös, de én leborotváltam.A hasamat mindig szoktam, a hátamat most először.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!