Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Angolul milyen színt lehet...

Angolul milyen színt lehet kirakni ezekből a betűkből?

Figyelt kérdés
F V S A R

2018. aug. 6. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindet fel kell használni?
2018. aug. 6. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
igen
2018. aug. 6. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Több anagrammakereső sem talált 5 betűs értelmes szót ezekből, így kicsi az esélye hogy van rá megoldás. Már a 4 mássalhangzó egy ötbetűs szóban sem túl gyakori. A maradék kevesebb betűs értelmes szavak sem színek:

[link]

2018. aug. 6. 20:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy barátom válaszolt egy kérdésre,amiben egy színről kérdezték,és ő így válaszolt.Kérdeztem hogy ez az "fvsar" a szín? És ő ezt válaszolta: "Igen,de könnyen megfejthető,egy angol szín a megfejtés." Nem értem :D
2018. aug. 6. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmiféle megoldás.
2018. aug. 6. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Tehát az sem biztos, hogy anagramma? Pontosabban kéne feltenni akkor a kérdést...
2018. aug. 6. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
pontosabban? szerintem anagramma,de hogyan tegyem fel máshogy a kérdést mikor én sem tudom megfejteni hogy az e vagy sem? szerintem az...Fingom sincs és kezd felbaszni hogy nem tudom megfejteni...
2018. aug. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!