Miért ilyen fos az élet?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 10:50
1/7 anonim válasza:
mert ez egy próbatétel. Tök könnyen véget vethetnénk neki, de azért van az életösztön, hogy akkor is inkább csináljuk végig.
2/7 A kérdező kommentje:
Én már véget akarok vetni, 16 évesen k*rvára meguntam
2010. jún. 20. 11:16
3/7 anonim válasza:
Azért ilyen szar a világ,mert ti emberek szarok vagytok!!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Te nemvagy ember?
2010. jún. 20. 12:53
5/7 anonim válasza:
16 évesen ne vess véget neki, akkor kezdődik... Én 24 vagyok, visszagondolva a 16-ra, sokkal többször éreztem világvége hangulatot, mint most. Megedződik az ember, hidd el!
első
6/7 anonim válasza:
Hát tényleg sz@r. Amúgy szerintem az élet leg aljasabb húzása, hogy mindig akkor van kedved valamihez amikor nem teheted meg, amikor meg már megtehetnéd nincs kedved. Ja és persze az is, hogy mikor valami rossz történik nem jó váltja fel, hanem még rosszabb és a legalján mikor már nincs mit veszíteni újra jó lesz. Teljesen illogikus.
7/7 anonim válasza:
Mi lett az életeddel végül kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!