Animátornak akarok tanulni, milyen egyetemek vannak ahol ezt tanítják?
Sokat gondolkodtam azon, hogy mit is szeretnék csinálni. Szeretek rajzolni, szerkesztgetni. És az animáció is nagyon érdekel, és egyre jobban vonz ez a szak.
Tudnátok nekem olyan egyetemet írni/mondani. Ahol van ilyen képzés?:))
Nem írtál helyet, érdemes Budapestit választani (bár a külföldi lenne a legjobb...). Mo-n a MOME-t tartják a legerősebb egyetemnek, de szinte lehetetlen bekerülni és szerintem sokkal jobban felfújják a hírnevét, mint amit megérdemel. Nyilván úgy könnyű nagy sikereket elérni, ha csak akkor kerülsz be, ha már kiválóan érted a szakmát... De nekem elég szélsőséges véleményem van róla, úgyhogy nem kell mérvadónak venned. A munkáltatódat amúgy sem fogja érdekelni az iskolád, csak amit tudsz, tehát a suli meg a diploma nem szükséges ahhoz, hogy el tudj helyezkedni.
Én METU-n tanulom az animációt, ennek a sulinak a hátránya, hogy magánegyetem lévén nincs ösztöndíj alapszakokon (mesteren viszont igen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!