Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miböl áll a viselési engedély...

Miböl áll a viselési engedély egy 8 centiméternél hosszabb pengéjű késhez?

Figyelt kérdés
tuttommal engedély kell hozzá. mik a feltételei? mennyiber kerül?
2010. jún. 20. 00:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Remélem IQ teszt és pszichológiai alkalmasság minimum. Szóval: esélytelen.
2010. jún. 20. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Sztem ez ökörség...

Hentes vagyok és van egy tucat 15, 20 de még 30 cm pengehosszú késem is..

És nem kellett rá semmiféle engedély ...

És bármikor bevethetem a disznók ellen!!

2010. jún. 20. 01:14
 3/7 A kérdező kommentje:
de utcán közlekedni vele... otthon persze hogy lehet.
2010. jún. 20. 02:02
 4/7 A kérdező kommentje:
amúgyis oda van irva hogy vieslési engedély, ami azt jelenti hogy közvetlenül nálad van
2010. jún. 20. 02:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Lényegtelen, hogy van-e rá engedélyed. Ha mindig magadnál akarod hordani, gondolom önvédelemre kell. Engedélytől függetlenül két dolog történhet:

1. Valakibe beleállítod, amiért a rendőrség megbüntet. Mindegy ki támad meg, a legutolsó dolog amit tehetsz, hogy élet kioltására alkalmas eszközt használsz.

2. Elveszi tőled a támadó, és amiért fegyvert akartál használni ellene, még jól meg is rugdos pluszban, esetleg felnyársal a saját pengéddel. Szerintem ezzel sem jársz jól.

Szóval, minek neked az a kés?

2010. jún. 20. 02:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél jobb önvédelmi dolog kell,mert mire előveszed,lesakkoznak..:D
2010. jún. 20. 04:08
 7/7 A kérdező kommentje:

utolsónak: hát az nem olyan biztos.

utolsó elötti: tudom, hogy mikor törvényes meg mikor nem használni. És az meg az utolsó hogy elvegyék tőlem. Azért kérdeztem mert ha nincs rá engedélyed és magadnál tartod, és észreveszik akkor pénzbírsággal ajánkékozhatnak meg, ami nagyobb mint az engedély ára. Amugyis nem kell használni ahoz hogy megvédd magad, valaki a látványátol is megfutamodik ha nála nincsen semmi.

2010. jún. 20. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!