Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Marcus and Martinusék mit...

Winchesterné kérdése:

Marcus and Martinusék mit kérdeznek? Többi Lent

Figyelt kérdés
Oké, lehet, hogy hülye kérdés, viszont nem tudná valaki leírni akár magyarul, akár norvégul (khhm...A Google fordító segít :D) vagy esetleg angolul (Szintén segítség Google Forditó :D), hogy miket szoktak kérdezni, amikor a koncerten felhívnak valakit a színpadra a First Kiss nevezetű számuknál? Aki tudja az kérlek válaszoljon, mert hülye vagyok a nyelvekhez :D

#norvég #Marcu&Martinus
2018. aug. 1. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
A fent említett szolgáltatást te is tudod használni.
2018. aug. 1. 12:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, viszont... úh, basszus nem tudom, hogy fogalmazzam meg ezt a kommentet :D Szóval, ugye van Youtubeon egy csomó videó, amiben a First Kissnél felhív egy lányt és megkérdezi tőle a kérdéseket, viszont használtam volna a Google Fordítót, ha tudnám, hogy hogyan írják az adott kérdést, amit ott feltesznek norvégul a csajnak, bocsi, ha nem fogalmaztam érthetően a kérdésnél, és ennél a kommentnél sem :(
2018. aug. 5. 15:09
 3/5 anonim válasza:
Szerintem a kort,meg a származási helyet(ország) kérdezik,meg talán a nevet
2018. aug. 15. 16:14
 4/5 Pötyike22 válasza:
YouTube videok alapján a nevedet amit hangosan ki is mondanak es talán a kor !!( ez mar nem biztos
2019. ápr. 19. 19:03
 5/5 anonim válasza:
Név,kor és,hogy van-e kedved velük énekelni a First Kiss-t
2019. aug. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!