Hegyaljára mennyi költőpénzt szoktatok vinni?
Nos Hegyalján én még nem voltam, mivel egy fesztivált engedhetek meg magamnak én Ozorára megyek, ami egy hetes.
Kaját a minimálisra csökkentem, inkább vizet iszom, piát viszek magammal boltból. (Ott még rendesek, mert nem tiltják meg, hogy vigyél be piát.) Üdítőnek vizet iszom. Ozorán olyan ruha standok vannak, hogy m.o.-n ilyen egyedi ruhákból ilyen nagy választékú bolt sehol sincs, szóval egy 20-ast elrongyolok. (Erre gyűjtök.) Ha elfogynak a pia tartalékok, akkor ott 10 ezer minimum elmegy piára. (Bár összedobással 5000-ből fejenként megszoktuk oldani, hogy egy autóst elküldünk kirabolni a legközelebbi kisboltot piákból.)
Szóval én egész évben erre gyűjtök, és summa-summárum 50 a költőpénzem, ha ebből leveszed a ruhákat, az 30 és ez egy hetes, a hegyalja 4 napos, szóval ha képes vagy arra, hogy úgy koplalj mint én akkor elég 20, de te nem vihetsz be piát, így 30 minimum kell, hogy legyen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!