Tudnák így munkát szerezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Debrecenben kezdem szeptembertől az egyetemet és azon gondolkozom, hogy tudnák-e addig munkát találni ott pár hétig amíg elkezdődik az egyetem? Erdélyi vagyok, nemtudom, hogy ez mennyire befolyásolná azt, hogy felvegyenek pár hétre2018. júl. 30. 17:10
1/2 anonim válasza:
Engem Budapesten 3 hétre vettek fel a Fundamentához, napi bruttó 8000 Forintot kaptam – 15% adó ;).
Diákmunkával foglalkozó honlapokat felejtsd el, a cégek ott nem válaszolnak. Ha vannak jó kapcsolataid, elég gyorsan tudsz találni Hozzád illő munkakört.
Kívánom a legjobbakat. :)
2/2 anonim válasza:
Hát, mostanában ha valahol, akkor Debrecenben van munka ezerrel.
Ez a 3 hetes időtartam nem a legjobb ugyan, de ha akarsz, akkor találsz!
Én nyárin pl. a repülőtéren dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!