Kinek adjam a használt tankönyveimet?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem és így számomra feleslegessé vált egy csomó tankönyv, amit nem szeretnék a szemétbe dobni, mert valaki még használhatja. Van valamilyen olyan szervezet, ami ezeket gyűjti és odaadja a rászorulóknak?2010. jún. 19. 17:24
1/7 anonim válasza:
Az iskoládban a 7.-ikesek oszifőjének szólj! Ő biztosan tud olyan diákot ajánlani,aki szívesen megvenné.
2/7 anonim válasza:
Ha most érettségizett, hogy adja a 7.-eseknek? Amúgy a Vöröskereszt átveszi.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
A gond inkább az, hogy a sulimban nincsenek 7.-esek, és alapból a sulimba nem szándékozok visszamenni, mert félek, hogy elvesztem a fejemet és tömegszerencsétlenséget okozok a tanárok körében.
2010. jún. 19. 17:34
4/7 anonim válasza:
Akkor pszichológushoz menj előbb.
5/7 anonim válasza:
add nekem, nagy szükségem lenne rá!
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 17:06
Megvan még a Mohácsy irodalomkönyv 9-12 és szöveggyűjteményből a 11. A szárai törikönyvből pedig az 1., 3., 4. A megmaradt töri atlasznak az tárgymutatója kicsit behullámosodott. Töriből vannak még pár érettségire felkészítő feladatkönyv, amit nem igen használtam. A mozaik kiadó biológia könyvéből a 10.es és 11.es. Persze van még egy állampolgári ismeretek könyv is, ami nem tudom, hogy hogy került hozzám, mert a bátyámé volt, de neki sem kell már.
Ha érdekel valami akkor írj privit.
2010. jún. 21. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!