Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy hódítsak meg egy buszsofőrt?

Hogy hódítsak meg egy buszsofőrt?

Figyelt kérdés
Nagyon helyes és most nincs neki barátnője,párszor rám mosolygott meg nagyon rendes.Hogy szedjem fel?
2018. júl. 29. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, mi az a retarder?
2018. júl. 29. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Felszallaskor megbotlaz es "helyben is vagytok".
2018. júl. 30. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:

A busosok nagy részének volt már élménye megszokott ribikkel.(van buszos ismerősöm és a szomszédomban az öreg is az)

A legtöbb embert "rá tudják venni szexre"...

Szval sok sikert, hogy normális emberről legyen szó.

Nagyon egyszerű amúgy, oda állsz és elkezdesz beszélgetni, mint bárki mással. Picit ne a pasit nézd benne, hanem azt, hogy ő is ember - könnyíti a beszélgetést, aztán elválik mi lesz vagy mi nem lesz.

Szombaton láttam egy srácot, azt néztem s mértem fel, hogy engem néz-e s kimentem a móló üres részére - határozottan nézet, a végén egymás felé ültünk.

Vasárnap meg megyek oda a sátorhoz, hogy leszólítsam, de a főnöke volt ott mint helyette ><

Amint lesz megyek és meg szeretném ismerni a személyiségét is, aztán lesz ami lesz :)

Amikor van alkalom, meg kell tenni!

De legyen benned női tartás, nem úgy mint a legtöbben manapság.

2018. júl. 30. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!