Most fogok lassan tovább tanulni. Megéri e rendőrnek tanulnom?
Szia!
Pontosan. Ez te tudod, és neked kell eldöntened. Én például nevelőotthonok betegszobáin dolgoztam, hosszú évekig. Eljutottam egy olyan helyre is, ahol fiatalkorúak voltak, akik sokszor követtek el valami bűncselekményt, illetve a más ilyen hasonló otthonok nem bírtak velük. Itt is volt olyan növendék, aki azt mondta: neki az álma, hogy motoros rendőr legyen. És csoda-e vagy sem, rendőr lett, majd később elvégezte a rendőrtiszti főiskolát is. Ugyan nem lett motoros rendőr, DE elment más, hasonló nevelőotthonokba, olyanba, ahol ő is felnőtt, és előadásokat tartott arról, hogy igenis ki lehet törni egy adott élet szituációból. Én nagyon büszke voltam-vagyok rá.
Tehát én azt mondom neked, ha az az álmod, hogy rendőr légy, akkor tedd azt. :)
Továbbtanulás szempontjából senkire ne hallgass! Egy életre tönkretehetnek Téged egy általuk választott, de számodra nem megfelelő szakmával.
Válaszd azt, amit Te érzel hozzád passzolónak! :)
És így az esélyét is megadod annak, hogy Te leszel a legjobb a szakmában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!