Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik e anime fügöség?

Létezik e anime fügöség?

Figyelt kérdés
Szerintetek létezik e ilyen betegség?Mert sajnos én magamon észleltem,hogy csak nézem tovább stb. Meghogy ha tudom hogy hetente jön az új rész mégis mindig belülrölerős fájdalmatvérzek és érzem hogy az összes szereplő a kedvencem és majdnem elsirom magam egy anime végén. Nagyon rossz érzés aki tud segitsen csak komoly választ kérek!
2018. júl. 28. 07:44
 1/2 anonim válasza:

Igen, létezik. Ez egyszerű függőség, mint a drog vagy egyéb más. Igazság szerint nem igazán tudom, hogyan szokj le, de ha nagyon zavar akkor menj el valakihez, aki ilyen szakterületen dolgozik, ő biztos tud majd segíteni. De ha ehhez nem vagy elég bátor, akkor magadtól kell megtanulnod le szokni. Ez nagyon nehéz mert ha nem vagy elég elszánt akkor simán átléped a magadnak hozott szabályokat. Próbáld meg szabályozni az anime nézést, mint például ma, csak két részt nézek meg, vagy most végeztem egy animével akkor inkább nem kezdek bele egy újba, vagy ehhez hasonló dolgokra szabályozd magad és akkor talán egyre kevesebbet nézel, majd. De nagyon fontos, hogy ne szegd meg ezeket, mert akkor nincs semmi értelme az egésznek.

Egyébként régen én is rengeteg animét néztem és nem tudtam meg állni, volt nap amikor 30 rész néztem meg vagy a körül. De én sose éreztem rossz érzésnek ezeket. Manapság is van amikor egy nap lehúzok 12 részt, de általában erre nem vagyok képes, mert nincs időm rá. Keress magadnak valami elfoglaltságot, sportolj valamit és akkor kevesebb időd lesz animét nézni.

Remélem tudtam segíteni valamit. >o<

2018. júl. 28. 13:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi csak de lehet egy picit félreértést mivel arra gondoltam hogy nagyon szomorú leszek ha egy anime ék vége van és olyankor rossz érzés fog el de most keresek egy szakembert
2018. júl. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!