Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Néhány véleményt kapok?

Néhány véleményt kapok?

Figyelt kérdés
Párszor már lehetett volna barátnőm, csak rajtam múlt. Én mindig inkább ki hátráltam, mert nem voltam szerelmes. Nekem inkább a belső számított volna, hiába tetszett a lány, csak már úgy érzem nem lesz az életemben olyan stílusú lány, amilyet szeretnék. Emiatt inkább változtatnék a hozzáállásomon és olyan lennék mint mindenki más, hogy összejön bárkivel aki külsőre bejön neki, még ha rossz is vele lenni. Gyorsan off lesz a vége részemről ezt már az elején fixen tudom, viszont lassan 18 leszek és eléggé zavar hogy a körülöttem lévők(és én is) gázosnak tartják hogy nincs barátnőm...

2018. júl. 27. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Pedig én azt mondanám, jó úton indultál el, és ne add alább. Még van időd, ha csak 18 vagy, és ne mások véleménye érdekeljen ez ügyben, hiszen akit választasz, nem mások fognak vele élni, hanem te. Az a lényeg, hogy neked tetszik-e, ki jössz-e vele, jól érzitek-e együtt magatokat, passzoltok-e egymáshoz (kiegészítitek egymást akár), és igen, lényeges, hogy kölcsönösen szeressétek egymást. HA még nem találtál rá, semmiről sem késtél le, még megtalálhatod, akit szeretnél, és ezt több értelemben írom. Remélem, megtalálod akit keresel, és sok sikert hozzá! :)

2018. júl. 27. 14:52
 2/2 anonim válasza:

Olvastam a kommented, és egészen addig nem röhögtem, amíg el nem értem odáig, hogy 18 vagy. Húha, öcsém, akkor már közel van a nyugdíj, ha nem kapod össze magad, tényleg nem találsz már olyan lányt, aki hozzád illik! Igyekezz, különben rideg, magányos aggastyán életed lesz!

Velem pedig szerencsére nem fordult elő ilyen, mert az én haverjaim mind normálisak (legalábbis ebből a szempontból), viszont ha nekem akárki akármekkora haverom lenne, akkor sem tűrném el tőle ezt a hozzáállást, meg semmilyen hitvány társadalmi elvárásnak nem igyekeznék megfelelni a helyedben. A társadalom nagyobbik része hülyékből áll, szóval ne menj a többség után! Ha 18 évesen nincs még barátnőd, az körülbelül akkora baj, mint hogy könyökölve eszel az ebédlőasztalnál.

2018. júl. 27. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!