Tudnátok ajánlani jó vígjáték sorozatokat?
Figyelt kérdés
Amiket láttam: Jóbarátok, Szeretünk Raymond, Férjek gyöngye, Agymenők, Szeretünk Jim, Anyák gyöngye, Dumagép, Modern család, Így jártam anyátokkal, Az élet csajos oldala, Csengetett Mylord, Igen drágám. Remélem azért még maradt egyéb vigjáték is, amit érdemes megnézni-))2018. júl. 25. 19:55
1/10 anonim válasza:
régen láttam már, de az volta címe, "a buszon".
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi az tényleg egy jó régi sorozat...láttam de engem nem fogott meg. Azért köszi a tippet.
2018. júl. 25. 20:07
3/10 anonim válasza:
Szia!
hasonló ilyen sorozat:
- A Dadus
- Will és Grace
- Waczak Szálló
- Fekete Vipera
- A Hivatal
- Majd a komornyik
Hirtelen ennyi sikeredett. :)
4/10 anonim válasza:
a legjobbat kihagytad 2 pasi meg 1 kicsi
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj most hogy mondod, tényleg kihagytam..de a felsorolásból hogy mit is láttam -)) Mert láttam és alapmű a vígjátékoknál. Köszi!
2018. júl. 26. 13:07
6/10 A kérdező kommentje:
Megan964 köszönöm!-)
2018. júl. 27. 07:23
9/10 A kérdező kommentje:
Belenéztem a youtubon..hát nem fogott meg, így aztán nem is szándékozom megnézni, köszi-)
2018. júl. 30. 05:45
10/10 anonim válasza:
still standing se olyan rossz de nem nagy szám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!