Aki középiskolába ment előszőr, milyen volt az osztály az iskola, stb?
Én is ugyanígy érzek. :D Majd az első nap után ha nem felejtem el, leírom, hogy milyen volt. :D :)
15/l
én most leszek 10.-es..
az első év először nagyon nehéznek tűnt, de aztán hamar beilleszkedtem..nagyjából...:D
melyik iskolába jársz majd kedves kérdező?
semmelweis ignác humán
és az első nap milyen volt? mit csináltatok?
én most megyek 10.-be
az osztályból a normálisokkal már első héten jól elvoltunk, az ofő is szerencsére tök jó fej:)
szerencsémre még koleszba is kellett mennem, az sem volt vészes, félévre már elég jól elvoltunk a nagyobbakkal is, évvégére meg azokkal ittunk.szal akkora arcokkal találkozhatsz hogy csak na:)
16f
Én is így voltam... most tizenkettedikes leszek.
Hát az első fél-egy év meglehetősen szar volt! Mondjuk nekem elég nehezen megy a beilleszkedés, lehet, hogy emiatt éreztem úgy.
Nagyon rossz volt, hogy nem ismertem senkit. Első nap (amikor megmutatta az ofő az iskolát) már összehaverkodtunk egy sráccal, akivel jól kijöttünk. Később ő lett a padtársam is. :) Egyébként ő sem ismert senkit.
Aztán sok együttlét, a közös programok, kirándulások alatt szépen kezdtünk megismerni mindenkit...
Többen is voltak, akiknek nem tetszett egyik másik ember, vagy esetleg az iskola sem, olyanok is voltak akik teljesen ki nem állhatták egymást. Ma, ezek az emberkék a legjobb barátok :)
Az első év alatt sok barátság köttetett, amik főként 10. első félévében megerősödtek, aztán a végére már nagyon jó kis társaság kerekedett az osztályból! :)
11-ben meg már ilyen szempontból semmi probléma nem volt, mindenki megtalálta a helyét, és mindenki jól érezte magát. Nagyon jó közösség kovácsolódott belőlünk, nem is gondoltam volna. Szeretjük az osztályunkat. :D
Így lesz ez 12-ben is... :)
Én most leszek tizedikes, és nekem borzalmas volt az első évem. Nem lett olyan oszrályom, hogy elfeledtesse velem az előző, nagyon szeretett osztályomat. Most valamennyire beilleszkedtem, de még mindig nem az igazi.
Szóval van ilyen is, nem minden fenékig tejfel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!