Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok még olyan animéket...

Tudtok még olyan animéket mint a Mirai Nikki (Future diary)?

Figyelt kérdés
Ahogy megláttam nagyon megtetszett nem tudtam abbahagyni és északákat töltöttem el vele. Szerintem nagyon izgalmas volt hogy nem lehetett tudni mi fog történni, legalábbis én csak találgatni tudtam. Ami megfogott benne az nem is a főszereplő Yuki, hanem a szerelme Yuno aki végig Yukit segítette de közben teljesen zakkant volt (yandere volt) meg az is nagyon tetszett ahogy megvoltak rajzolva a karakterek (pl. a könnycseppek). A cicikkel sem volt bajom ;) de akkor is a Yuno volt a legjobb karakter a sorozatban, mert sosem lehetett tudni hogy most épp mit akar, nagyon rejtélyes volt de közben végig tudtuk hogy tiszta szívéből szereti Yukkit.

#Future Diary #Mirai Nikii
2018. júl. 23. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Honey & Clover.
2018. júl. 23. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 egyátalán elolvastad amit írtam vagy csak beküldtél egy animét? A Honey&Clover tökéletes ellentéte annak amit leírtam, mert ebben a csaj attől megilyed hogy odaadnak neki egy levelet és erdei manónak hívják, de amit én leírtam anime abban a csaj mindenkit kinyírt aki nem tetszett neki Stb. annyi mindent tudnék még mondani de nem akarom elkezdeni leírni minden részletét amiben külömböznek mert akkor az összes kis dolgot le kéne írnom.
2018. júl. 23. 16:30
 3/5 anonim válasza:

Alapsztori alapján:

Ousama Game/ King's Game

Another

Viszont ha Yuno volt a kedvenced, akkor a "yandere" típusú karaktereknél keresgélj.

Ezekben az animékben is van:

Darling in the FranXX

Shiki

Bakemonogatari

Death Note(?)

School Days

Deadman Wonderland

(esetleg) Attack on Titan

De sajna annyira talán nem lesznek olyan királyak, mint a Mirai Nikki. Yuno a top1 yandere queen:)

2018. júl. 25. 00:08
 4/5 anonim válasza:
Ousama Game the Animation - Hasonlóan egy lány aprít fel mindenkit, de nem szerelemből fog gyilkolni. Nekem tetszett, bár nem csavart a története, (hanem inkább teljesen agyfasz) mint a Mirai Nikki-nek.
2018. júl. 25. 00:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Király, köszi! Ez jó sok, ment a zöld :D
2018. júl. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!