Tènyleg elpusztìthatja a nibiru bolygò a földet?
Figyelt kérdés
Azt mondjàk hogy jùnius ès december között elpusztìtja a földet.2018. júl. 23. 15:03
1/5 anonim válasza:
Ez többször is felmerült de nem volt világos. A nibirunak is megvan a saját pályája szabályozott módon nem fog belerobbanni a földbe. Kedves kérdező csak félelmet.gerjesztenek ezzel mert az embereket belehet csapni. A nibiru egy törpebolygó ami nem ebbe a csillagrendszerben található . Ennyi. Nem csillagász vagyok hanem én magam kutattam át a nibirut .
2/5 anonim válasza:
Minden évben van legalább 1 fix Nibirus világvége és mindig pont a bejelentés után negyed-félévben, és idén is túl fogjuk élni. Nem létezik ilyen bolygó, viszont a sok hoax-oldal pénzt kap a kattintások után.
3/5 anonim válasza:
Már elpusztította. Nem is létezünk már. Nap sincs, meg semmi sem. Csak sötétség, de az végtelen.
4/5 anonim válasza:
A Földet (és nem a "földet") baromi nehéz lenne elpusztítani. A földi életet annál könnyebb. Az emberiségnek nemsokára sikerülni is fog...
5/5 Bandrás74 válasza:
Majd kb 800 év múlva ér ide megint,elpusztítani nem fogja a földet de lehet földrengés stb.Törpe bolygó???4x nagyobb a Földnél.És Nibiru a rendszer neve nem a 9.bolygóé,kettős Naprendszer...Nesztek trollok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!