Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok jó filmeket és...

Tudnátok jó filmeket és sorozatokat írni? (a műfaj mindegy)

Figyelt kérdés

2018. júl. 21. 12:30
 1/6 anonim válasza:

Én imádom ezeket a sorozatokat:

Hannibal

13 reasons why

The end of the f***ing world

Riverdale

2018. júl. 21. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Megprobalok :D Tudom nagyon ajalnalni a Achtste-groepers Huilen Niet vagy masneven Meno gyerekek ne sirjatok nagyon tetszett nemreg lattam.. aztan Bruce Lee,Jackie Chan,Bud Spencer,Terence Hill,Arnold Schwarzenegger,Sylvester Stallone filmek is nagyon jok. Sorozatot nem igen tudok, joban rosszban XD
2018. júl. 21. 12:40
 3/6 anonim válasza:

Sorozat:

S.W.A.T.-különleges egység

Seal team

Kékpróba

Zsaruvér

Vészhelyzet

Rohamjárőrők

Film

Az utolsó műszak

A menedék

A lehetetlen

Éjjeli napfény

Nap nap után

Egy lélegzetnyire

Gengszterzsaruk

Kutyaparádé

Harag

Bombák földjén

2018. júl. 21. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!😊😊😊
2018. júl. 21. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Supernatural TV sorozatot ajánlom, mert az a kedvencem (már 13 évados, és most forgatják belőle a 14. évadot - izgis sorozat), de jó még az összes Helyszínelős sorozat (nekem a kedvencek, a Las Vegasi-ak, az elsők az ilyen sorozatokból), aztán Dr. Csont, A Mentalista, Castle, X-akták, Columbo (régi nyomozós, de nekem tetszik), Angel - ez vámpíros sztori, és a Buffy a vámpírok réme spin off-ja -, ja, és a Helyszínelőhöz hasonlító NCIS.

Ha szereted a sci-fiket, akkor az Almost Human is nagyon jó. Vagy pl. a Star Trek szériákon (TV sorozat, és mozifilmek) el lehet egy jó ideig lenni. :)

Így hirtelen ennyi. :)

2018. júl. 22. 05:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most egy ideig legalább nem fogok unatkozni☺☺☺
2018. júl. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!