Milyen fényképezőt válasszak 100-200 ezer ft. Között?
Kinézete nem számít különösebben, esetleg méretben valami nem túl "hatalmas"-at szeretnék.
Fontos, hogy esetleg este/éjszaka is lehessen szép képet készíteni.
Kezelhetőségéről annyit, hogy ne legyen túl bonyolult, de nem számít ha erről-arról utána kéne néznem, tanulékony vagyok. Még jó is lenne,ha volna mit felfedezni rajta.😁😊
Árban pedig, ahogy fent is említettem olyan 100 ezer forint körül.
Csupán azért kérek segítséget itt, mert kíváncsi vagyok eserleg egy hozzáértőbb ember mit ajánlana. Elvégre a mau piac kínálata szinte elrettentő, azt se tudom hol,mivel kezdhetném.
Segítő válaszokat köszönöm!!!
Szerintem ne....
Vagy jobb tudású kompakt/bridge gépet vegyél olcsóbban, ami mindenre jó tud lenni, meg full manuális beállítási lehetőségekkel is rendelkezik és könnyen viszed magaddal mindenhová és ki tudod tanulni vele a fotózást.
Vagy pedig komolyabb DSLR gépet (de ott az objektíveknek és egyebeknek is erős áruk van), viszont még nem tudod, hogy azok közül mi lenne neked ideális, ugyanis a DSLR gépeknél (meg mindenféle fényképező, de ezeknél jobban kiéleződik) mindig ott van a valamit valamiért elv.
A komolyabb kompakt/bridge gépeknél pedig (bár sok közöttük szr mindenre, de akad belőlük jó is), akadnak olyanok, amik kb. mindenre jók (bár semmire se tökéletesek, de mindenre jók valamilyen szinten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!