Elmű-Émász és NKM Áramszolgáltató különbség?
Nemrég kötöttem szerződést az Elmű-Émász Energiaszolgáltató Zrt.-vel, de mindig van valami probléma, nem az áram szolgáltatással, hanem egyéb. Meguntam, hogy több hiba/rendszerhiba miatt kell írnom, hívnom Őket.
Ezért gondoltam, hogy átváltok a NKM Áramszolgáltató Zrt.-re, talán még az lenne az előny, hogy a gáz a NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nél van, így egy helyen lehetne kezelni a dolgokat.
Azt néztem, hogy az NKM Áramszolgáltató oldalán ki kell tölteni egy űrlapot a szerződéskötéshez és akkor Ők, mindent intéznek.
Árakban nagyon minimálisan térnek el, 1 forinton belül van a fogyasztás ára.
Van valamilyen előny vagy hátrány?
Gondolom az elosztói engedélyes az ELMŰ Hálózati Kft. marad. Ezért hátrányként gondolok például arra, ha valamit intézni kell, akkor lehet az ELMŰ felé is alá kell írnom pluszban, mint a gáz esetében, hogy a Tigáz-DSO Kft.-nek is alá kellett írnom egy szerződést, nem volt elég a NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nek.
Ezért érdekelne, ha valakinek van tapasztalata az NKM-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!