Lányok, amikor kakiltok, szoktatok közben félhangosan nyögni?
Figyelt kérdés
Van egy elég ciki problémám, és nem tudom, hogy más lányok hogy vannak vele. Az a helyzet, hogy csak úgy tudok kakilni, ha közben viszonylag hangosan nyögök. Ezzel otthon, a saját lakásomban nincs is gond, de ahol meghallhatják, nem igazán merek elmenni wc-re, pedig néha nagyon kínlódom. Az egyetemen is csak a tök üres mosdóban tudok eredményt produkálni. Próbáltam közben cigizni, olvasni, hogy eltereljem a figyelmem, de úgy meg nem sikerül. Ráadásul néha elég nagyokat durrogtatok, mellette még nyögök, szóval nagyon égő a helyzet. Akinek ilyen gondja van, az hogy oldja meg? 20/L2010. jún. 18. 20:43
2/5 anonim válasza:
Próbálj meg több rostot enni. Vagy enyhe hashajtó, csak azzal vigyázz, nehogy rádjöjjön a szapora alkalmatlan időpontban.
3/5 anonim válasza:
Én soha nem tudok elmenni idegen helyen. Egyszerűen számomra ez elképzelhetetlen sajnos, hiába kell, nem megy:S. A volt barátomnál akivel 3 évig jártam, kb. 4x voltam nagyvécézni, abból 3 hasmenés.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy idegen helyen nem megyek el, a durrogtatás sem zavar, de a nyögéseim kihallatszanak, és nem akarom, hogy azt hallják. Ha meg csak ülök a wc-n csendben, nem tudok kakilni. :(
2010. jún. 19. 21:18
5/5 anonim válasza:
túl száraz a cucc talán ha több vizet iszol akkor könnyebben kijön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!