Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Nanatsu no taizai-nak mikor...

A Nanatsu no taizai-nak mikor fog kijönni a 3. évada?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem ezt az animét!Csak nem tudom hol keressem az infókat, amiből megtudhatom, hogy mikor jelenik meg a 3.évada! Mert szerintem elég gáz lenne, ha itt abbahagynák a sorozatot. Nem lenne értelme!

2018. júl. 17. 22:38
1 2
 1/11 anonim válasza:

Ilyen kor fölösleges keresni mert még nem jelentettékbe, hogy lesz folyattatás(szerintem folytatni fogják) de kb 1 hónap múlva jön neki egy film ami elv folytatás lesz csak arra kb, hogy felirattal lásd kb 3-6 hónapot várnod kell.

Ha figyelni szeretnéd hogy mikor jelentik be a folytatást akkor pl.Animeaddicts (magyar) elég jó tájékoztatás szokott adni. De ha befejezik a sorozatot sajnos akkor meg el kell azt fogadni bármennyire értelmetlen lenne mivel sok minden csak a japánok tetszése szerint szokott folytatódni meg hogy mennyire mentek a Manga eladások.

2018. júl. 18. 01:09
 2/11 anonim ***** válasza:
A movie nem folytatás.
2018. júl. 18. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Várhatóan 2019-ben vagy 2020-ban. De még semmi nem biztos, mert hivatalosan még nincs bejelentve. Előzőnek igaza van. A movie nem folytatás lesz, hanem egy teljesen különálló történet. Bár ha minden igaz, a mangaka, Suzuki Nakaba írta a történetét, szóval talán érdekes lesz.

Én, személy szerint jobban örültem volna, ha egy OVA-ban megcsinálják az Edinburgh vámpírjai kis mellék történetet. Már csak azért is, mert az kapcsolódik a fő szálhoz...de ez van. Én még reménykedem, hogy jön majd az is.

Információs ahogy írták, Animeaddicts vagy angolul a My Animelist.net-en tudsz szerezni. Ha bejelentik, a My Animelist-re felteszik a várható animék közé és ha a pontos dátum is meg lesz, azt is kiírják. Valamint híreket is lehet olvasni rajta.

2018. júl. 18. 20:02
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az információkat!:D

Még 1 további kérdésem lenne: Tudtok valami nagyon hasonló animét mondani?

2018. júl. 19. 01:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Bármelyik shounen fight anime :D Mondjuk olyat ahol a főszereplőt többször is átszúrják meg random végtagok szakadnak le semmi zizzenés nélkül...na olyat nem igen fogsz találni.
2018. aug. 6. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyébként a történet száll nem fejeződött be. 10 Parancsolatból is csak Galandot és Fraudrint ölték meg. Igazán problémás ellenfelek még meg sem mutatták az erejüket. Szerintem hatalmas bukta lenne ha az író nem folytatná mert ez így egy félbehagyott történet.
2018. aug. 6. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:

6-os. Az író folytatja és minden bizonnyal be is fogja fejezni. Folyamatosan, hetente jelennek meg a képregény fejezetei, de a kérdés nem az eredeti műre, a képregényre vonatkozott, hanem a rajzfilm adaptációjára. Azzal kapcsolatosan pedig eddig semmi biztosat nem lehet tudni. Nem egy anime sorozat van, amelynek soha nem készült el a befejezése, hiába írta meg az író. (Akik nincsenek tisztába vele, hogy az animék egy jelentős része adaptáció, talán nem is tudják, hogy ezeknek a történeteknek, amúgy van rendes, hivatalos lezárása, csak valamiért nem készítették el rajzfilmben)

A Nanatsu no taizai anime kb. 100 fejezettel van jelenleg lemaradva a mangájához képest, ami nagyjából 1 évadnak felel meg. Szóval, mire kijön a 3. évad, (ha addig nem fejeződik be a sztori) megint annyi fejezet fog összegyűlni, hogy akár rögtön dobhatnák is ki a negyediket, hogy utolérjék a képregényt.

2018. aug. 6. 15:13
 8/11 anonim válasza:
Lesz 3.évad.Elméletileg egy része arról fol szólni hogy Meliodas a Tíz parancsolat kapitánya.Nem tudom hogy vissza emlékezés lesz vagy csak elhadja a hét halálos főbűnt..
2018. aug. 25. 14:53
 9/11 anonim válasza:

Imdb-n van utalás rá, hogy 2019 elejére várhatjuk a folytatást.

Emellett kétlem, hogy a 3. évaddal befejeznék, az események állása szerint bőven lesz még folytatás.

A 2. kérdésedre válaszolva:

Fairy Tail-277 rész, plusz októberben jön a 3. befejező évad

Magi-50 rész, plusz animeaddictsen fenn van hozzá a teljes manga

2018. aug. 31. 19:19
 10/11 Peter19890314 válasza:
Ma volt a Japán premier. Angol feliratos más van youtube-n magyar felirattal nem tudom mikor lessz várható
2019. okt. 9. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!