A Nanatsu no taizai-nak mikor fog kijönni a 3. évada?
Ilyen kor fölösleges keresni mert még nem jelentettékbe, hogy lesz folyattatás(szerintem folytatni fogják) de kb 1 hónap múlva jön neki egy film ami elv folytatás lesz csak arra kb, hogy felirattal lásd kb 3-6 hónapot várnod kell.
Ha figyelni szeretnéd hogy mikor jelentik be a folytatást akkor pl.Animeaddicts (magyar) elég jó tájékoztatás szokott adni. De ha befejezik a sorozatot sajnos akkor meg el kell azt fogadni bármennyire értelmetlen lenne mivel sok minden csak a japánok tetszése szerint szokott folytatódni meg hogy mennyire mentek a Manga eladások.
Várhatóan 2019-ben vagy 2020-ban. De még semmi nem biztos, mert hivatalosan még nincs bejelentve. Előzőnek igaza van. A movie nem folytatás lesz, hanem egy teljesen különálló történet. Bár ha minden igaz, a mangaka, Suzuki Nakaba írta a történetét, szóval talán érdekes lesz.
Én, személy szerint jobban örültem volna, ha egy OVA-ban megcsinálják az Edinburgh vámpírjai kis mellék történetet. Már csak azért is, mert az kapcsolódik a fő szálhoz...de ez van. Én még reménykedem, hogy jön majd az is.
Információs ahogy írták, Animeaddicts vagy angolul a My Animelist.net-en tudsz szerezni. Ha bejelentik, a My Animelist-re felteszik a várható animék közé és ha a pontos dátum is meg lesz, azt is kiírják. Valamint híreket is lehet olvasni rajta.
Köszönöm szépen az információkat!:D
Még 1 további kérdésem lenne: Tudtok valami nagyon hasonló animét mondani?
6-os. Az író folytatja és minden bizonnyal be is fogja fejezni. Folyamatosan, hetente jelennek meg a képregény fejezetei, de a kérdés nem az eredeti műre, a képregényre vonatkozott, hanem a rajzfilm adaptációjára. Azzal kapcsolatosan pedig eddig semmi biztosat nem lehet tudni. Nem egy anime sorozat van, amelynek soha nem készült el a befejezése, hiába írta meg az író. (Akik nincsenek tisztába vele, hogy az animék egy jelentős része adaptáció, talán nem is tudják, hogy ezeknek a történeteknek, amúgy van rendes, hivatalos lezárása, csak valamiért nem készítették el rajzfilmben)
A Nanatsu no taizai anime kb. 100 fejezettel van jelenleg lemaradva a mangájához képest, ami nagyjából 1 évadnak felel meg. Szóval, mire kijön a 3. évad, (ha addig nem fejeződik be a sztori) megint annyi fejezet fog összegyűlni, hogy akár rögtön dobhatnák is ki a negyediket, hogy utolérjék a képregényt.
Imdb-n van utalás rá, hogy 2019 elejére várhatjuk a folytatást.
Emellett kétlem, hogy a 3. évaddal befejeznék, az események állása szerint bőven lesz még folytatás.
A 2. kérdésedre válaszolva:
Fairy Tail-277 rész, plusz októberben jön a 3. befejező évad
Magi-50 rész, plusz animeaddictsen fenn van hozzá a teljes manga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!