Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ablakom mellett...

Mit tegyek az ablakom mellett lévő lódarázsfészekkel?

Figyelt kérdés
Társasházban lakunk és az emeleten. Úgyebár az ablak mellet végződik a tető és a tető alsó sarkában van a lódarázsfészek. A szünyoghálóra rágtak egy kb fél centis lyukat és egy már ma bejött annyit tudtam tenni hogy becsuktam az ablakot mivel a szúnyoghálón jött csak be és az ablak résre volt becsukva.
2018. júl. 15. 23:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Fél centi átmérőjű jukat*
2018. júl. 15. 23:48
 2/6 anonim válasza:
Korán reggel alszanak.. vegyél kemotoxot fujd le a fészketés azonnal zárd be az ablakot.Ez ideggáz ugyhogy a nagy része el fog pisztulni és következő nap reggel probáld meg leverni a fészket pl. seprünyéllel
2018. júl. 15. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Lyukat.

És inkább hívj szakembert. Nagyon veszélyes a csípésük, belehalhatsz.

2018. júl. 16. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A Protect darázs és lódarázsirtó akár három méterre is ellő, de más hasonló készítmények is jók. Szvsz a Chemotex nem, de nem jelentem ki, hogy hatástalan.

Hajnalban vagy késő este próbáld csak meg, akkor nyugton vannak. Én most használtam, s ahogy a permet elérte a fészket, azonnal potyogtak ki. 1-2 perc alatt elpusztult mind. Ha nem az utcára potyognak, hanem fönnakadnak mondjuk az ablakpárkányon, ne fog meg őket, csak másnap.

Lehet röpképtelen, de még szúrni tudó közöttük.

A fészket is csak másnap verd le.

2018. júl. 16. 06:49
 5/6 2*Sü ***** válasza:
66%

Hívj szakembert! Egy darázscsípés – ha nem vagy rá allergiás – nem a világvége, de egy tucat darázscsípést már nem biztos, hogy túlélsz. Márpedig ha a fészküket kell védelmezni, igencsak be tudnak vadulni. A „befújok valami rovarirtót, aztán gyorsan becsukom az ablakot” lehet azt jelenti, hogy azért egy tucat darázs még berepül, mielőtt be tudnád csukni az ablakot. Ráadásul még ha sikerül is, valószínű, hogy nem öli meg az összes darazsat.

Ne kísérletezz magad, hívj szakembert, akiknek van megfelelő felszereltségük, tudják hogyan és mivel kell teljes egészében kiirtani egy darázsfészket.

2018. júl. 16. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Lódarázscsípésből már egy is olyan, mint egy lórúgás.
2018. júl. 16. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!