Szerintetek júli 12 ig megjön a meleg?
Figyelt kérdés
időjárásra gondolok2010. jún. 18. 13:23
1/8 anonim válasza:
nem hiszem. Előrejelzések szerint 25 fok körüli lesz a max...De remélem nem így lesz :(
2/8 anonim válasza:
Pár napja is volt vagy 35 fok az nem elég neked?
3/8 anonim válasza:
Milyen előrejelzést nézel te kedves első válaszoló? Július 12 az még kb 1 hónap :D , az interneten és a tv-ben is max csak 1 hétre előre tudják pontosan h milyen idő lesz. És van h még akkor is tévednek.... sztem 1 hónapra előre nem mondod meg h milyen idő lesz.
4/8 anonim válasza:
Remélhetőleg nem fog megjönni sosem a +35 fok. Miért nem jó a +25, amikor még nem olvadsz szét, nem kapsz hőgutát, és rendesen működik a szervezeted?
5/8 anonim válasza:
én is a +35öt várom, mivel azt szeretem. aki fázik 25 fokban annak szerinted miért nem elég?
6/8 anonim válasza:
25 fokban nem igen lehet strandra menni.
szerintem meleg lesz bár ki tudja..
7/8 anonim válasza:
mondjuk a kategóriát nem értem. járjunk valami sámántáncot hogy a szellemek elhozzák a meleget? :D
8/8 Zümy válasza:
van 30 napos előrejelzés...remélem nem megbízhatóak,mert nem sok jót mondanak...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!