Szerintetek egy férfinak jó ajándék egy igazi Rolex? Örülnétek neki?
értem.
27 éves vagyok és a párom is, ő orvos, hasonlóan jó anyagi hátérrel rendelkezünk. nem várom vissza tőle az ajándékot egyébként, és nincs semmilyen alkalom, csak úgy vettem. sztem tetszeni fog neki.
Én kirognelek ha egy ilyen olcsó szemetet adnál nekem ajandekba
13/f vállalkozó orvos programozó mérnök.
Szerintem annak való egy ilyen óra aki értékeli. Aki "nagy" órákban utazik, az tudja hogy a rolex egy nagy klasszikus, stílusteremtő és nagyon értékálló. Státusszimbólumnak manapság elég népszerű, aki erre vágyik szintén megkapja benne. Habár, aki igazán gazdag - és ért az órákhoz - tudhatja hogy egy Breguet, Vacheron Constantin, Patek Philippe, JLC óra presztizse sokkal magasabb, még akkor is ha egy átlagos ember ránézésre nem mondja meg egy egyszerűbb Patekről hogy 30 millió.
Mindig sajnálom hogyha olyan embernél van ilyen óra aki nem becsüli az eszmei értékét. Nekem eddig csak egy közepes svájcira futotta, az 700 ezer volt és rettenetesen szeretem, naponta forgatom a kezemben és gyönyörködöm benne. Ezek az órák erre is valók. Csak státusszimbólumnak túl sok munka és lélek van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!