Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? (Gamerek/fi...

Tudnátok segíteni? (Gamerek/fiúk előnyben)

Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék 18. születésnapjára egy gamer fejhallgatót ajándékozni de nem tudom melyik lenne megfelelő(sajnos nem értek hozzá). Szeretném hogy jó legyen ami tényleg megfelel játékokhoz meg hát jól szól stb. viszont nem szeretnék egy vagyont rákölteni. Tudnátok ajánlani fejhallgatókat amik jók vagy esetleg nektek bevált? Előre is köszönöm :)

2018. júl. 8. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Mi az a gamer fejhallgato? Jobban gyorsul az auto, segit a celzasban, tobb xp-t ad?
2018. júl. 8. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ilyet használok, ajándékba kaptam. Nagyon jól szól az árához képest, zenehallgatáshoz is kiváló.

[link]

2018. júl. 8. 20:22
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ez tényleg jónak tűnik :)
2018. júl. 8. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ártól is függ, meg hogy miket játszik...
2018. júl. 10. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
csgo,overwatch,payday ilyesmik
2018. júl. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!