Elmenjek akkor is ha mások is lesznek?
Figyelt kérdés
Úgy volt hogy csak a barátnőimmel találkozom de meghívtak egy nagyon halk (számomra idegesítő) csajt és egy emósat aki szintén nem egy érdekes személy.Ráadásul ez a kettő nem is szimpatizál egymással . És ezért én most nem akarok menni mert így két ember lenne aki lehúzza a hangulatot és én szórakozni megyek nem unatkozni.
Szerintetek így is menjek?
2010. jún. 17. 23:01
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben nem mennék el. Nehogymár ilyen idióta tyúkok lerontsák a kedved... tedd át a találkozót más napra, amikor nem lesznek útban.
3/5 anonim válasza:
Szerintem menjél, legfeljebb, ha nagyon unalmas, akkor valami mondva csinált ürüggyel hazamész. De még az is lehet, hogy tök jól fogod magad érezni.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát azt nem igen hiszem hogy velük tudnék szórakozni.:S
2010. jún. 17. 23:10
5/5 A kérdező kommentje:
háh egy órát késtem és az emós csaj addigra elment.xD
2010. júl. 19. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!