Hol lehet felnőt pelenkát venni?
Figyelt kérdés
Pécsen belül. És lehetőleg Tenát.2018. júl. 7. 01:58
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem pécsen belül kellene. Hogy helyben vegyem meg
2018. júl. 7. 18:08
3/9 anonim válasza:
Aham. Dmben esetleg?
Milyen kell? Sokfele van
4/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem tena. Köszönöm válaszodat.
2018. júl. 7. 19:11
5/9 anonim válasza:
Szia!
Gyógyszertárakban lehet ilyen termékeket venni, de a mérte nem mindegy, azt megkérdezik, hogy S,M,L,XL,XXL,XXXL. Minél nagyobb a méret, általában annál drágább. kórházban lévő gyógyszertáraknál pedig 100%-ban kell lenni, a többiben akkor, ha van raktáron, illetve ha megrendelik.
A DM-ekben is van Tena termék, sőt más hasonló - saját márkás, és ezért valamivel olcsóbb - ilyen cucc.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm neked is válaszodat! Szerintem M-es méret megflelne.Meg gondolom adják azt kisseb kiszerelésben is (mármint egy csomagban pl nem 30 db van hanem 15, stb..)
2018. júl. 8. 01:11
7/9 anonim válasza:
Kisebb kiszerelésről - pelenkákból - nem tudok. DE van, ahol ha sokan kérik - elsősorban a kórházi patikákban - felbontanak 30 db-os csomagot, és 15-öt is lehet venni. Kisebb kiszerelés a bugyikból van, amibe betét van beleépítve. Igaz, azok tényleg drágábbak. Ám ha jól tudom, ha urológus írja fel, akkor lehet rá kedvezményt kapni. Mindegyik hasonló termékre.
8/9 Pelenkásfiú válasza:
Jófogáson meg vaterán is van nagyon sok (olcsóbban, mint a bolti ár).
Nézd meg, hátha találsz pécsit is.
9/9 .szabina válasza:
Itt vannak kimondottan felnőtt pelenkák is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!