Mit tegyek az osztalytársaim biztonságáért?
Osztálytársam mesélte nekem, hogy egy fiú osztálytársam (aki amúgy az iskolában normálisan viselkedik) üzenetekben szexuálisan zaklatta ( képeket kért és egyértelmű utalásokat tett pl. "megb.sználak") őt. Egy másik lányt pedig egy találkozáson a lány akarata ellenére megcsókolta majd többszörös felszólítás után se hagyta abba majd a lány egy kamu hívás segítségével elmenekült.
Az áldozatok ezt nem akarják senkinek sem elmondani, de én kötelesnek érzem azt, hogy valakinek szóljak, mert a fiú a fiatalabb lányoknál is megpróbálta ezt. Viszont attól tartok, hogyha szólok akkor bosszút áll a lányon, mert ő szólt.
Egyrész megakarom akadályozni, hogy a fiú a jövőben hasonló vagy durvább cselekezeteket hajtson végre. Másrészt védeni szeretném a lányt aki ezt elmondta nekem.
MIT TEGYEK?
Szólj egy felnőttnek, hogy tegyen feljelentést.
Ez már komoly zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!