Volt olyan aki dolgozott kint az Egyesült Királyságban Festiworkkel és volt az USAba Camp leaderssel is?
Figyelt kérdés
Tudom ,kicsit hülyeség a kettőt összehasonlítani mert más de kíváncsi lennék a véleményekre. Szívesen mennék mindkét helyre ,nem tudok dönteni hogy melyik lenne jobb. (Bár 3 hónap pl az USAba kicsit soknak tartom de kihagyni is kár lenne)2018. júl. 3. 12:03
1/5 Tangled02 válasza:
Szia, :) én a Festiworkel már voltam kint Angliában és idén is voltam kint velük. Tavaly csak a királyi lóversenyen voltam, kint ami már akkor megtetszett nekem, ezért úgy döntöttem, hogy idén hosszabb időre szeretnék kimenni. 1,5 hónapot voltam kint és nagyon élveztem. A munkával semmi bajom sem volt, hiszen azt kaptam vissza, amit telefonon keresztül mondtak nekem. A kaja is finom volt, de jó, ha van nálad tartalékban konzerv vagy leves. Nekem a sátrazás volt a legnehezebb mivel nagyon fázós vagyok. De ha viszel ki magaddal egy 2 rétegű sátrat, matracot, párnát illetve vastag hálózsákot túl lehet élni. Én nem bántam meg, hogy idén is voltam kint velük, mert ott lehetem egy Guns N’ Roses koncerten, ami a nyaramnak tán a legemlékezetesebb napja,
2/5 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik :) és egyedül mentél vagy isnerőssel ?
2018. júl. 12. 14:08
3/5 Tangled02 válasza:
Egyedül mentem, de mire a komphoz értünk már az egész busz ismerte egymást. :)
4/5 xxlol4asd válasza:
Hali, én is voltam kint a 19-es évben az utolso turnussal. Az utazással minden rendbe volt (luxus szintu busszal vittek ki). Megérkeztunk, megismertuk a kint lévő csapatot, jófej volt még az is aki amugy valo eletbe lehet nem lett volna az. Osszefoglalás kép a munkával kapcsolatba nem volt baj, még ugy se hogy én akkor voltam kint mikor a kinti munkáltató szopatni akart mindenkit, hála a festiwork ezt nem engedte és eljottunk( kifizették a nem ledolgozott napjainkat is). Kajával minden rendbe volt, még talán sok is volt, ha birod a streetfood jellegű eteleket akkor minden rendbe lesz. Munka nem nehez, néha alibi meló de azért nem árt ha normalisan állsz hozzá. Mikor menj ki? Szerintem akkor amikor csak teheted. Vigyél barátokat és eletedbe az egyik legnagyobb elmeny lesz. Ha meg nem akarnak jonni? Akkor menj egyedul. Én is felve mentem bele de a legutolso dolog lenne a megbánás. Szóval, -tarsasag jo,-kaja is,-munka nem nehez,es vigyél meleg cuccot bőven mert megfagysz Ha lesz lehetoseg én megint megyek az utolso turnusra, 2020-ba, gyertek arra es akkor talalkozunk. Fórián László
5/5 anonim válasza:
Egyedul semmikepp se! Mindenkepp egy nagyon jo barattal akiben nagyon megbizol, menj ki a festiworkkel. Legjobb baratommal mentem ki,mi jol ereztuk magunkat, nagyon sok elmenyunk lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!