Ismertek olyan animét amiben a főszereplő tetteti, hogy teljesen jól van, de igazából valami nagyon fáj neki, vagy szomorú, esetleg depressziós?
Olyanra gondoltam, mimt pl.: a Shigatsu wa Kimi no Uso-ból Kaori, aki halálos beteg, de nem mondja el Arima-nak, hanem pozitív mindenben.
Előre is köszi a válaszokat!
Nagisa (Clannad + After Story)
Több most nem jut eszembe, viszont azt tudom, hogy erre a Kaori-hoz hasonló karakter típusra van egy külön kifejezés: Byoukidere. Szóval ha rákeresel erre a szóra, lehet hogy találni fogsz még hasonló karaktereket.
Ha pedig olyan karaktereket keresel, akik a depressziójukat/bizonytalanságukat rejtik el, akkor a Tsunshun típus a megfelelő. Erre tudok néhány példát:
Ririchiyo (Inu x Boku SS)
Asuka (Neon Genesis Evangelion)
Accelerator (To Aru Majutsu no Index)
Kyouko (Puella Magi Madoka Magica)
Victorique (Gosick)
Kyo (Fruits Basket)
Köszi a válaszokat!
#1: Sajnos láttam már az Orange-t, nekem nagyon tetszett^^, köszi
#2: Az animéket amiket írtál (Clannad, Inu x Boku SS, NGE, stb.), azokat már láttam, és a byoukidere kifejezést is ismertem, (eleinte így terveztem kiírni a kérdést, csak utána rájöttem, lehet, hogy így többen értik, hogy milyen animéket keresek) , de a másikat, a tsunshun-t még nem. Majd utánanézek, köszi!
Persze mindkettőtöknek ment a zöld kéz, arigatou^^! Ha valaki még ismer a hasonló animéket, akkor szívesen várom a további válaszokat!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!