Egy jó romantikus regény?
Nem fogsz nekem hinni, de az Anna Kareninánál modernebb jó romantikus regényt nem tudok ajánlani.
A párkapcsolatok semmit nem változtak, a társadalom volt képmutatóbb. A következményekkel ma is ugyanúgy szembesülünk.
Pl. megéri-e egy nagy szerelemért elveszíteni a gyermekünket? Milyen következményekkel jár, ha szerelem nélkül házasodunk/választunk párt? Ha egy Casanova megtalálja a párját, akkor válhat-e belőle hűséges társ? Ha valaki felrúgja a házasságát és elhagyja a családját, milyen hatással lesz az életére a környezet véleménye? Mekkora áldozatot érdemes hozni azért, akit szeretünk? Belénk szerethet az, aki először nem lát bennünk semmit?
20 éves kor körül még talán nehéz olvasmány. De házasságban élőknek, vagy 30-on túl nagyon aktuális kérdéseket feszeget.
Pimasz alak
Elle Kennedy könyvek
Te vagy nekem a... sorozat
Gyönyörű sorscsapás
The opportunist
Szia
Pl.:Alexandra Adornetto-tól az angyalos triológia:Lázadó,A pokol jegyese, a harmadikat pedig még nem fordították le magyarra sajna...szerintem nagyon jó könyv de a magyar borítója annyira nem tetszik az angol borítója szerintem jobban néz ki :)
[link] ez az angol borítója [link] és ez pedig a magyar borítója ez kaland,romantikus és mély érzelmek vannak benne én nagyon ajánlom ezeket a könyveket alig várom már hogy a harmadik részét lefordítsák magyarra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!