Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud esetleg régebbi...

Valaki tud esetleg régebbi fajta boszorkányos filmeket?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 28. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kezdetnek mindjárt ott az Óz, a csodák csodája. Abban szerepelnek boszorkányok. Az Átkozott boszorkák, amiben Sandra Bullock is szerepel. Mellesleg nagyon jó film, és ennek alapján készült a későbbi TV sorozat a Charmed. Aztán Az Eastwick-i boszorkányok, nagyon híres film Jack Nickolsonnal.

[link]

Aztán nagyon aranyos sorozat a Sabrina a tiniboszorkány. Figyelmedbe ajánlom belőle Salem Saberhagent, a fekete macskát. :) Van ugyan ezen a címen - Tini boszorkány - mozifilm is, de azt nem láttam.

Itt 2 oldalon van szó a boszorkányos, varázslós filmekről.

De ha érdekel. pl. a Supernatural c. sorozatban is szerepelnek boszorkányok egy-egy évad epizódjaiban.

Valamint felsorolnak itt is:

[link]

Remélem van olyan, ami kedvedre való, és tetszeni fog. Jó szórakozást! :)

2018. jún. 28. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Boszorkányok-varázslók film linkje kimaradt:

[link]

2018. jún. 28. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezek között esetleg van horror jellegű?

2018. jún. 28. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
13. harcos. Van benne boszorkány.
2018. jún. 28. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ideglelés - Blair Witch project az tuti horroros. A Rosemary's baby - Rosemary gyermeke is egészen biztos. Egyébként, ha a rövid összefoglalókat olvasod a linkeken át, az ad némi iránymutatást. :)

2018. jún. 28. 19:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2018. jún. 28. 22:52
 7/9 anonim válasza:
Bűbáj,ha jól emlékszem ez a címe(én úgy tudom, hogy ebből ered a bűbájos boszik, hiszen a zenéje is egyezik) nem a hercegnős filmre gondolok, hanem ez boszikról , mágiáról szól, régebbi film. Pink is szerepelt benne, sajnos angol címe nem jut eszembe, így nehéz lesz megtalálni, de amint eszembe jut írok, ez nagyon jó film, igazi boszorkányos.
2018. júl. 13. 11:59
 8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Megis van, elnézést a címére rosszul emlékeztem, Bűvölet. [link]
2018. júl. 13. 12:02
 9/9 anonim válasza:
2018. júl. 13. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!