Hogyan tudom kifehéríteni a farmernadràgomat?
Szia!
Nem tudom milyen állapotban van, de régen divat volt a márványos, márványosított farmer. Ezt ugyanúgy fel lehet venni bármivel. Ha viszont valóban fehéríteni akarod, akkor a Hypo, Clorox, Clormax (ezekben is Hypo hatóanyaga van), ilyen anyagba kell áztatni. Ha bizonytalan vagy, hogy ez mennyire használ. Vágj le belőle egy nem látszó helyen lévő darabot, és azt fehérítsd ki, így megtudod azt is, hogy mennyi ideig kell áztatni, lehet egy egész napot. Utána mosni kell! Hogy egy egész farmerhez mennyi szer kell? Elképzelhető, hogy egy fél, vagy egy egész flakon.
Szia
Tegnap beletettem a nadrágot hypoba de tettem hozzá vizet is a rozsda színű volt az elején utána rózsaszin még nem néztem meg ma de 1teljes napig lessz benne. Szerinted ha clorox-ot is használok majd az anyaga nagyon tönkre fog mennk?
Szia!
A Clorox - tudomásom szerint - kímélőbben hat, mint a Hypo. Tehát elviekben kevésbé teheti tönkre a nadrágod. Arra azért ügyelj, hogy mikor mosod a nadrágot, már a színtelenítés után, lehetőleg ne forró vízben tedd, mert kisebbé, szűkebbé teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!