Csak én érzek így?
Figyelt kérdés
Úgy érzem mintha itt magyarországon mindenki csak lógna a levegőben és nem ez a valódi hely ahol élnie kell az embereknek.Én őszintén meg mondom nem vagyok boldog mert magamról is úgy érzem itt csak lebegek de nem ez a valódi hely ahol élnem kell,nem azt mondom ugye az érzések bennünk vannak és lehet ugyan így lennék külföldön is.Csak úgy érzem senkinek nem ez a végleges helye ahol él csak most ez van és egy ideig itt tartózkodnak emberek aztán el emennek máshová mert máshol minden jobb és szebb.Aki meg itt hal meg az lógva maradt a levegőben és nem érte el a végső célját.2018. jún. 25. 11:37
1/2 anonim válasza:
ez sok mindentől függ,sok ember nem találja a helyét a megyébe,országba a településen és kutatja,hogy hovátartozik igazán
2/2 A kérdező kommentje:
# 1
Lehet olyan,hogy sehova?Mert magában nem találja a boldogságot így sehol sem jó?
2018. jún. 25. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!