Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Önvédelmi eszközökhöz honnan...

Önvédelmi eszközökhöz honnan kell engedélyt szerezni?

Figyelt kérdés

Elég rosz a környék ahol lakok. Jártam önvédelemre,de pánik helyzetbe nem tudom alkalmazni.

Arra gondoltam,veszek egy paprika sprayt,csak a használatához engedély kell(ezt a hülyeségít..megtámadnak,és ha gyenge vagy de megvéded magad sprayel ,akkor még te kerülsz bajba..)

Nagyon fontos lenne a spray,mert mivel nyárvan muszály rövidebb gatyát vegyek,és szellőseb felsőt,mert nagyon meleg van.

Viszont,ezáltal csomószor beszólnak az utcán,és volt ,hogy utánnam is jöttek,de elrohantam.Megy egyszer az egyik barom,felhajtotta a szoknyám,csak hirtelen felindulásból orba vágtam.

A lényeg ,hogy kell valami amivel megvédem magam,és a spray ami még nem halálos,de hatásos.Csak honnan szerezzek engedélyt?

2018. jún. 23. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Vegyél paprikasprét vagy CR-t esetleg kettőt . Ha baj van fújsz 3méterig beterít mindent . Üvöltözöl közben . Aztán ha alád nyúlna a cigány vagy a csöves satöbbi lefújod és feljelented hkihívva a yardot ... Önvédelemnél alá térdelés befejelést könyökkel orrba csapást gyakorolj otthon .Kapható olyan gyűrű ami a tenyered felé karom abból legyen pár rajtad és a próbálkozót megkarmolászod lefújás előtt-közben-után .
2018. jún. 23. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A paprikasprayhez NEM KELL semmilyen engedély. Bemész bármelyik vadászboltba, és kb 2000 Ft-ért már meg is tudod venni. Ha rossz környéken jársz, a spray legyen a kezed ügyében, ne a táska legalján. Ha a beszólogató, cigány, alkesz 2-3 méternél közelebb jön, már fújhatod is telibe. Hasznos lehet egy nagyobbacska gyűrű is. Ha azzal erősen megcsapod, még az orrát is betörheted. Nézz a youtubon egy pár nőknek szóló önvédelmi előadást, trükköt, fogást.
2018. jún. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!