Lányok ti hogy mondjátok, szarás vagy kakilás?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom lányoktól azt a szót hogy szarás, ami annyira nem túl nőies kifejezés szerintem, ti mit gondoltok erről?2018. jún. 21. 22:38
11/63 anonim válasza:
akkorát szartam, kétszer kellett leöblíteni!
12/63 anonim válasza:
Attól függ, milyen értelemben, szövegkörnyezetben használom. Mondtam már szarásnak is. Általában kakálásnak szoktam.
13/63 anonim válasza:
Nem vagyok lány, viszont rengetegtől hallottam már a "lesz@rom, vagy sz@rok rá" kifejezéseket, persze átvitt értelemben. Ha konkrétan magáról a tevékenységről kell beszélni, akkor már messze nem ennyire szókimondóak... :)
15/63 anonim válasza:
Ismeritek ezt a viccet?
Egy férfi be akar menni a mosdóba és összetalálkozik az ajtóban egy nővel.
-Elnézést hölgyem, koedukált?
-Ja nem, csak szartam.
17/63 anonim válasza:
Közeli barátok társaságában megengedem magamnak azt a "luxust", hogy szarást mondjak, de úgy általában, ha valamilyen oknál fogva szóba kerül ilyesmi, akkor a székelést használom. :D
18/63 anonim válasza:
Sehogy elmegyek wcre oszt keszxd
19/63 anonim válasza:
Az a legjobb ha azt mondod: Elmegyek a mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!