Volt már veletek hasonló keveredés?
Figyelt kérdés
pl:
volt olyan h megettem a joghurtot és a joghurtos poharat a mosogatóba, a kanalat a kukába raktam...
volt olyan is h egér mellett volt a telefonom és azt mozgattam aztán lestem a monitort mi van miért nem mozog...
2010. jún. 16. 21:56
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.
A telefonos egeres már sokszor.
Meg olyan is volt, még általánosban, hogy ebédeltünk és amikor befejeztem, visszavittem a tálcám. Közben én beszélgettem. Ekkor hallom, hogy páran a hátam mögött kiabálják, hogy 'Nee! Neee!' Én meg gondoltam biztos nem nekem szólnak, de azért megfordultam... a villa pedig már a kukában is volt. :D Hát már nem vettem ki. xD
3/9 anonim válasza:
Egyik kezemben grafitceruza, másikban ropi, alap hogy a ceruzát akartam megenni...
4/9 anonim válasza:
Én a klasszikus "villával a levest" híve vagyok. Amíg a sűrejét eszed, nem is feltűnő, de amikor már csak a leve van, és folyton kifolyik a "kanálból"... :D
5/9 anonim válasza:
XD én a vizet fogtam meg a zuhanyrózsa helyett, és próbáltam felvenni...
6/9 anonim válasza:
villás nálam is előszokott fordulni :D. Meg fogmosáskor a fogkefét akarom rányomni a fogkrémre XD
7/9 anonim válasza:
ja én meg szappant a fogkefére...
8/9 anonim válasza:
nekem is voltak ilyen vicces dolgaim...hahaha viccesek...pl:egyszer belehugyoztam a szemetesbe...hahaha
9/9 anonim válasza:
A tálcát a hűtőből akartam kivenni, a tejet meg be a szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!