Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aliexpress vagy wish? Melyik...

Aliexpress vagy wish? Melyik megbizhatobb?

Figyelt kérdés

Parommal rendelnek par dolgot, de nem tudjuk melyik a jobb oldal. Igen, tudjuk hogy 6-12 het a szallitas. Illetve a vasarlas menetet is.

Tapasztalatok erdekelnenek, minoseg.

Koszonom elore is!

2018. jún. 17. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

6-12 het??? nem tudom, ezt hol olvastad, nekem wishrol mindig megjott minden leghosszabb 2,5 heten belul is. :)

Alirol meg nem rendeltem semmit, wishrol mar gyakran. megbizhato volt, igaz egyszer belefutottam olyanba, hogy nem kuldted ki 1 termeket, de a penzt levettek . :S

2018. jún. 17. 15:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Ismerosomnek 2 honap alatt szallitottak ki

A penzes csalas miatt felek en is:/

2018. jún. 17. 15:36
 3/8 anonim válasza:
Aliexpressen nem minden szokott megjönni nekem, vagy más. Volt hogy samsung telefonomra rendeltem tokot, leelenőriztem, hogy jól rendeltem-e és iphone tok jött :/
2018. jún. 17. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Uh ez gaz:/

En se szeretnek igy jarni

2018. jún. 17. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen félreértés teljesen oldalfüggetlen. Nem az Ali vagy a Wish küldi őket, hanem a rajtuk regisztrált eladó. Ebből nem állapítható meg hogy az oldal megbízható vagy sem, legfeljebb az eladó. Ha van 10 ezer eladó és abból 1 kifogásolható, még a másik 9999 lehet normális. Emiatt neked kell bizalmat adnod nekik. A vásárlói értékelésekből kell kiindulni, és persze véletlen bárkinél előfordulhat. Az eladónak sem érdeke hogy elégedetlen legyen a vásárlója.

A Wish viszont amiatt nem megbízható oldal, hogy kamu leárazásokat használnak, és megtévesztő a termék neve, leírása és egységára. Nem egyértelmű hogy a keresés találata során konkrétan mit és mennyiért vehetsz meg.

2018. jún. 17. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso - koszonom a felvilagositast! Erdekes volt.
2018. jún. 17. 18:07
 7/8 anonim válasza:

Nem kell félni a pénzes csalásoktól.

Visszakérheted az árát ha a termék késik, hibás stb. Legalábbis Wishről. Már jártam így ☺

2018. jún. 20. 21:12
 8/8 anonim válasza:

Az Ali sokkal olcsóbb!

A Wishen hiába van sok termék ingyen meghirdetve, 500 ft postaköltség minimum minden termékre van.

Tulajdonképpen a termék árát fizeted ki , csak amolyan "lélektani" hatása van a történetnek, hogy az ember azt látja, hogy ingyenes.

És hogy miért az Ali az olcsóbb (saját e heti példa) Hiába volt a kutyus plüss játék ingyenesen meghirdetve, 500 ft postával, az Alin rákerestem és ugyan a játék, ingyenes szállítással 220 ft volt.. :D

Persze, nem nagy összegek ezek, de aki sokat rendel, annak érdemes megnézni a különbségeket mert sok kicsi sokra megy... Gondolj bele, ha már 3 terméken spórolsz 250 ft-ot...

Viszont a Wish korrektebb ügyfélszolgálattal rendelkezik. ha esetleg nem érkezik meg valamilyen cuccod az adott időpontig, már másnap kérheted a termék árának visszatérítését. Korrekt, magyar ügyfélszolgálat.

Szállítási időben nem tapasztaltam különbséget. 1-2 mindkettő oldalon becsúszott, ami soha nem érkezett meg.

Amit még javasolnék, hogy ruhát sok pénzért ne rendeljetek. Olcsó, silány minőség. Midenhol fel van téve egy eredeti kép, és amikor megérkezik akkor látszik, hogy csak a kép hamisítványa... (Pl kötött pulcsi helyett műszálas anyag)

Viszont kacatok, kiegészítők, dekorációk rendelésére tökéletes. Én pl az Aliról rendeltem Karácsonyra rengeteg dolgot most :)

2018. aug. 31. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!