Más is utálja rajtam kívül a nyarat?
Most, hogy vége a tanévnek itthon leszek 2,5 hónapig. A barátaim nagy része messze lakik innen, szóval nem nagyon tudok velük majd találkozni. Szeretem a sulit, vagyis inkább a közösséget, eléggé kicsi suli vagyunk ezért nagyon családias az egész, nagyon szeretem. Egyke vagyok és szüleim dolgoznak, egész nap egyedül leszek itthon. A meleget sem szeretem annyira, sokszor egész este nem tudok a meleg miatt aludni.
Nektek mi a véleményetek vagy mit tanácsoltok?
17L
Én is utálom. Mondjuk én az iskolát is,persze az osztályt szeretem de ez nem elég
Szóval kettős sz.rba vagyok
Mindig nagyon szenvedek nyáron,sok mindent szeretnék csinálni de a meleg miatt semmi kedvem,még élni se. Az egyedüllétet viszont imádom,nekem is dolgoznak az ősök legtöbbször,és reggel 5-től 7-ig. Én zenét hallgatok és kikapcsolok.(remélem a szomszédok szeretik a metált :P)
Sok jó oldala van az egyedüllétnek,megtalálod majd benne a jót :)
Én is bezárok mindent,redőny lehúz nappal és 8-9 után kinyitni a be szúnyoghálózott ablakot.
Ja, menj el dolgozni és pénzed is lesz.
De jó gyorsan állj neki a keresésnek, én tavaly húztam az időt, bénáztam, csak a legbénább cba-s árufeltöltésre vettek fel.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!