Na és ezt hogy oldjam meg? Apám elvett egy nőt feleségül még tavaly és annak van egy 23 éves lánya.
Figyelt kérdés
és együtt voltunk Görögországba nyaralni és lefeküdtem a lányával, viszont ez most más volt mint egy átlagos szex. Én szerelmes lettem belé de hogy ő azt nem tudom, de azt tudom hogy 2 hónapja van pasija de már rég óta kedveskedik nekem.. ehh nehéz eset nem tudom mitévő legyek.2018. jún. 14. 20:20
2/13 anonim válasza:
Beszélj vele, ha pedig az érzés kölcsönös, jöhet a szülőkkel való beszélgetés is. Nincs ebben semmi rossz, nem vagytok vérrokonok.
3/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs hogy tudnám felszedni ebbe a helyzetben, ráadásul azt se tudom ő hogy gondolhatja a dolgot.
2018. jún. 14. 21:31
4/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele beszélni köszönöm, bár ez már megfordult a fejemben 😕
2018. jún. 14. 21:31
5/13 anonim válasza:
Hmmm...ha 2 hónapja van pasija es neked is "kedveskedik", akkor izé...tényleg beszélj vele.
6/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, azt írja hogy benne lenne csak hát ott van a pasija 2 hónapja és eddig jól meg vannak 😕 de szívesen folytatná velem( alkalmi)
2018. jún. 14. 22:53
7/13 A kérdező kommentje:
De nekem nem az a lényeg hogy legyen alkami... természetesen nem bánom de én szeretem és számomra többet ér mint.egy szex baba 🙂😕
2018. jún. 14. 23:02
8/13 anonim válasza:
Szereti a faxt! A tiédet is! Egyenlőre élvezd a helyzetet! Várj és majd kialakul!
9/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy kuvának se nevezhető hisz múlt héten még én vettem el a szüzességét, de ennél szarabb nincs is hisz most jött meg a rokonság a ballagásomra, és közbe eröltetett vigyorral ültem /ülök ott köztük pedig valahol bennem egy világ tört most össze
2018. jún. 15. 00:17
10/13 anonim válasza:
Erre a helyzetre is érvényes a mondás: házinyúlra nem lövünk. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!