Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » "B" kat. Oktató választás?...

Antoin Michel kérdése:

"B" kat. Oktató választás? Hogy megy ez?

Figyelt kérdés
Az autósiskolában megkérdezték, ismerek-e oktatót. Mivel nem, kaptam három nevet telefonszámmal. Hogyan megy az oktató kiválasztása? Bármelyik oktatót választhatom, aki Baranyában dolgozik, vagy csak olyat, aki az iskolámmal szerződésben van? Vagy mind a közlekedési hatósághoz tartozik? Valaki mondta, hogy ha olyan oktatót választok aki másik sulinál van, akkor "átjelentkezési díjat" kell fizetnem. Van, aki tudja hogy megy ez valójában?

2018. jún. 11. 12:51
 1/1 anonim válasza:
Én átiratkoztam a kresz után semmi féle plusz költséggel nem járt de vagy egy hónap volt mire le lett papírozva. Ha helyben van és nem akarsz várni válassz a jelenlegi autós iskolából szerintem.
2018. jún. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!