Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami tipp az erős izzadás...

Valami tipp az erős izzadás ellen?

Figyelt kérdés

Már minden izadásgátló sprayt kipróbáltam (Nivea, Garnier stb..)

De egyik sem használt igazán, ugyanúgy izzadok mint egy ló, egyszerűen nem tudok színes pólót felvenni mert 20 perc múlva már beleizzadok ,és hát ez így eléggé kellemetlen.... :(((

18/L

2018. jún. 10. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehet- e barmit tenni ellene, vagy hogy kell- e. Én is ilyen vagyok, ez van. Gyakrabban cserelek pólót és kész.
2018. jún. 10. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébkent, ha rendszeresen tisztalkodik az ember, nem olyan kellemetlen ez. Nekem az ismerőseim, kollegáim, tudjak, hogy izzadós vagyok, viszont nem "büdös", így soha nem volt ebből problémám. Persze, azert a pólók anyagára, színére, jobban odafigyelek vásárláskor.
2018. jún. 10. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát én sem vagyok büdös😅 azert az alapvető tisztaságot, betartom, csak nagyon zavaró, hogy nem tudok szabadon mozogni. Ha teljesen megvagyok izzadva
2018. jún. 10. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ezzel a rendkívül kellemetlen problémával küzdök. Kedves szüleimtől, illetve nagyszüleimtől örököltem, ezúton is köszönöm nekik.:D

A lényeg valóban a póló színe és minősége. A műszálas anyagokat tanácsos elkerülni, na meg az sem árt, ha a fehér/fekete stílus nagy kedvelőjévé válsz.

2018. jún. 10. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nagy lelki gondot okoz, akkor: solutio antisudorica.
2018. jún. 10. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
tegyél a melltartód alá, póló belsejére betétet
2018. jún. 13. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!