A 9. Év vége jegyeket nézik valahol? Pl főiskolán? Mert most 9-be nem lett jó nagyon az eredményem :/
Köszönöm így már megnyugodtam:) jövőre már jobban fogok tanulni.
:)
Én tudom hogy nehezebb lesz de minden erőmmel azzal leszek hogy kijavítsam mostanit.
:/
Szerintem sokat segítene,ha nyáron átnéznéd az anyagot.Tudom,senkinek nincs kedve ilyenkor tanulni,de ahhoz,hogy jövőre jobban tanulj muszáj.Én is ezt fogom tenni,nekem 4,1 körül lesz az átlagom,de át kell néznem mindent,mert 2,5hónap sok minden kiesik és jövőre ennél is jobb eredényeket akarok!Főiskolára készülök,ezért tényleg hajtani kell.
Arról már nem is beszélve,hogy mi már most is tanultunk tételeket,főleg magyarból.Legtöbbet irodalomból vettünk,amit meg ugye meg kell tanulni,mert akkor már érettségi előtt,rémlik majd valami!
Nekem nővérem azt mondta (elsőéves egyetemista),hogy fősulin,egyetemen az érettségit nézik.
15/L
12:43
Nem akarlak elkeseríteni, de ez mindig így volt...
átlagot számolni felesleges. a jegyek azért vannak, hogy valamennyire tükrözzék a tudásodat nyomás alatt. természetesen a tudásod valamennyivel nagyobb, mint amennyit a jegyek tükröznek. volt olyan osztálytársam, aki mindent elmagyarázott mindenkinek, mindig értette, de ritkán kapott 5öst, mert annyira félt attól, hogy nem sikerül jól, hogy valamit mindig elrontott. ettől függetlenül az ő erős 4es tudása nagyobb volt, mint bármely más 5ös.
ezzel csak annyit akarok mondani, hogy lehet neked 4.5ös, 4.1es átlagod, lehet, hogy más a 3as átlagával több mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!