Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A 9. Év vége jegyeket nézik...

A 9. Év vége jegyeket nézik valahol? Pl főiskolán? Mert most 9-be nem lett jó nagyon az eredményem :/

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hátha főiskolán nem is, de otthon biztos...
2010. jún. 16. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
nem nézik. mindig az utolsó 2 évet nézik. ez tantárgyanként változik. pl fizika nincs az utolsó évben, ezért 11 illetve 10. es jegyeket nézik, de ilyet, hogy matek, magyar, töri csak 12. és 11. be néznek
2010. jún. 16. 11:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm így már megnyugodtam:) jövőre már jobban fogok tanulni.

:)

2010. jún. 16. 12:02
 4/11 anonim ***** válasza:
tudod mi a baj abban hogy most nem tanultál?? na tudod? nem mi? mind1, elmondom: a 10. évi anyag a 9. re épül, pl matek meg fizika meg stb, és ha a mostanit nem tanultad meg, jövőre fingod sem lesz róla hogy mi van, és vért fogsz izzadni, meg napi 7-8 órát kell majd tnaulnod, mert nem csak azt kel megtanulnod amit 10.be fogsz, hanem azt is, amit 9. ben kellett volna.
2010. jún. 16. 12:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Én tudom hogy nehezebb lesz de minden erőmmel azzal leszek hogy kijavítsam mostanit.

:/

2010. jún. 16. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat segítene,ha nyáron átnéznéd az anyagot.Tudom,senkinek nincs kedve ilyenkor tanulni,de ahhoz,hogy jövőre jobban tanulj muszáj.Én is ezt fogom tenni,nekem 4,1 körül lesz az átlagom,de át kell néznem mindent,mert 2,5hónap sok minden kiesik és jövőre ennél is jobb eredényeket akarok!Főiskolára készülök,ezért tényleg hajtani kell.

Arról már nem is beszélve,hogy mi már most is tanultunk tételeket,főleg magyarból.Legtöbbet irodalomból vettünk,amit meg ugye meg kell tanulni,mert akkor már érettségi előtt,rémlik majd valami!

Nekem nővérem azt mondta (elsőéves egyetemista),hogy fősulin,egyetemen az érettségit nézik.

15/L

2010. jún. 16. 13:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom a nővérdenek igaza van. Én is szeretnék főiskolára eljutni és elő fogom venni a könyvet és igenis meg fogom tanulni és jobb lesz minden.
2010. jún. 16. 13:28
 8/11 A kérdező kommentje:
am nekem 3-as az átalgom :/
2010. jún. 16. 13:28
 9/11 anonim ***** válasza:

12:43

Nem akarlak elkeseríteni, de ez mindig így volt...

2010. jún. 16. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

átlagot számolni felesleges. a jegyek azért vannak, hogy valamennyire tükrözzék a tudásodat nyomás alatt. természetesen a tudásod valamennyivel nagyobb, mint amennyit a jegyek tükröznek. volt olyan osztálytársam, aki mindent elmagyarázott mindenkinek, mindig értette, de ritkán kapott 5öst, mert annyira félt attól, hogy nem sikerül jól, hogy valamit mindig elrontott. ettől függetlenül az ő erős 4es tudása nagyobb volt, mint bármely más 5ös.

ezzel csak annyit akarok mondani, hogy lehet neked 4.5ös, 4.1es átlagod, lehet, hogy más a 3as átlagával több mindent tud.

2010. jún. 16. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!