Ez melyik film?
Figyelt kérdés
Láttam egy filmet még egy fél éve nagyjából a moziban a reklámoknál. Egy kisfiúról szólt, aki egy táborban volt, de megfertőződött valamilyen betegséggel, ezért a tábor vezetője megakarta öletni, de a kisfiú édesanyja nem hagyta. Nem vagyok benne biztos, de a fiúnak különleges képességei lettek. Ebben sem vagyok biztos, de mintha a táboron kívül csak fertőzöttek vagy valamilyen zombieszerű lények lettek volna.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat
2018. jún. 9. 16:37
1/2 anonim válasza:
Kiéhezettek, szerintem erre gondolsz de ott azt hiszem a főszereplő egy kislány :)
2/2 anonim válasza:
1. vagyok, és megnéztem, ez 2016os film, úgyhogy valszeg nem erre gondolsz :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!