Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ha eljön a világvé...

Szerintetek ha eljön a világvége van esély túlélni?

Figyelt kérdés

..Elmondom, hogy értem. Vannak ez a divatos prepper mozgalmak, hverik a mellüket, pgy majd jól felmennek egy hegyre meg beáraznak száz vényi konzervet, kecskét, birkát, nyulat és milyen vígan ellesznek, amíg lent a metropoliszokban kitör a káosz.

de szerintem az lenne, hogy az ilyeneket max. fél év alatt letámadják a hordákbe szerveződött túlélők és szétszedik őket.

Mert még ha fel is halmoznának fegyvereket, előbb-utóbb elfogy a golyó is, szóval szerintem esélytelen ez a nagy túlélősdi.

2018. jún. 8. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#6: Na jó, de egy "vilagvége" után, lehet, hogy tokkal- vonóval marad pár millió, vagy pár tízmillió ember az egesz bolygón. Egyáltalán nem biztos, hogy a nagyvárosokban, hatalmas embertömegek élik túl.
2018. jún. 9. 03:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Már persze ennyi is csak akkor marad, ha mégsemsem vilagvege a "vilagvege".
2018. jún. 9. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!