Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki, aki postán dolgozik?...

Valaki, aki postán dolgozik? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Küldtem egy csomagot Angliába, viszont egyenesen postára küldtem nem 'házszámra'(az itteni postán ráadásul nem is mondták, hogy így nem fogja tudni megkapni:(. ) Mikor a címzett odament, nem tudta átvenni. Az angliai postán azt mondták, hogy a 'Parcel Force' - nál van... Mikor írtunk ennek a Parcel Force-nak, azt mondták, menjek el az itteni postára, és próbáljam megváltoztatni a címet. (Ezután írtam egy levelet az ottani postának is, de nem válaszoltak) Elmentem, nem sikerült sajnos. Még nem küldték vissza a csomagot Magyarországra. Fogalmam sincs mit tegyek... Valakinek ötlet mit tegyek?

2018. jún. 6. 15:33
 1/1 anonim válasza:
26%

Előszőr is hívd fel a magyar posta ügyfélszolgálatát.

De az online címiratkitöltőjükben bármikór tudsz címet változtatni.

Ja és egy jó tanács: Máskor ne válaszd a magyar postát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyi megbízható csomagküldő szolgálat van.

2018. jún. 9. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!