Kb. Mennyibe kerül ez és hogy kell intézni?
Figyelt kérdés
Ózdra postáznék pár dolgot (játékokat) Pestről. Ezt hogy intézhetem és mennyibe kerül?2010. jún. 15. 22:37
1/2 anonim válasza:
Fogós kérdés.Hát szerintem úgy a legegyszerűbb, ha fogsz egy kartondobozt, (közértben használtan ingyen beszerezhető ha szépen kéred :) ), beleteszed a játékokat, jól leragasztod, bekötözöd, ráírod a címet ahová küldeni szeretnéd, elsétálsz egy postára, ott lemérik és megmondják mennyibe kerül a feladás, mert súlyra megy, aztán kifizeted és ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Hm.. értem. Köszönöm a választ! Valaki írhatna még, hogy kb. mennyire számítsak.
2010. jún. 15. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!