Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hogy kezdtétek el a pályafu...

Ti hogy kezdtétek el a pályafutásotok szakmunkás mesteremberként?

Figyelt kérdés
kőműves és hidegburkoló szakmát végeztem és itt arra lennék kíváncsi hogy ti pályakezdőként hogy milyen volt az első munkahelyetek vagy hogy kezdtetek el dolgozni?

2018. jún. 4. 17:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Festokent vegeztem es az oktatom altal talaltam egy munkat igy 1-2 hettel a vizsga utan dolgozni kezdtem.

A fonokom egy g*ci volt, utaltam neki dolgozni es nem is dolgoztam ott sokaig. Kesobb lett jobb allasom, de nem kaptam tobb fizetest csak kicsit normalisabbak voltak es tobb munka volt.

Kovetkezo allasom mar jobban fizetett de csak ideiglenes volt. Ezt kovette egy ujabb ideiglenes de kicsivel megtobb penzert majd egy allando munka ami 1 ev utan megszunt es utana egy ideiglenes meg tobb penzert, de azert volt ez ideiglenes mert akkor mar tudtam hogy koltozni fogok.

Most kulfoldon vagyok es a sajat bizniszemet probalom beinditani.

En azt tanacsolom hogy dolgozz legalabb 1 evig valakinek, gyujts penzt, vegyel egy munkasautot es less el minnel tobbet a szakmabol.

Aztan alapits valakivel egy vallalkozast es kezdhetsz furdoszoba felujitasokal. Ehez nem kell teherauto csak egy auto meg egy utanfuto amire pakolod az anyagokat, szerszamokat.

Ismerek valakit aki egy szemelyautoval meg egy utanfutoval jar es hazakat ujit fel, terkovez, garazst epit, stb.

Ha most valamilyen uton modom haza kellene koltoznom akkor tuti hogy befektetnek penzt abba hogy otthon is sajat vallkozasba kezdjek. Mikor Magyororszagon laktam akkor sajnaltam pezt belefektetni mert kell hogy legyen tartalek, ugyanis adokat, jarulekokat az elso pillanattol kezdve fizeted, akkor is ha meg megrendelesed sincs.

Persze ha vonz a kulfoldi munka akkor meg a nyelvtanulasra koncentrajt amellett hogy a szakmat elsajatitod.

2018. szept. 15. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!