Imádom a hájas testemet. Normális?
Figyelt kérdés
157 cm és 68 kilo. Van rajtma izom és aranyosan oszlik el a háj. De imádom a narancsbőrős seggem. Meg a majdnem lógós hasam. Ahogy fogdozom... markolom csapdosom. Nagyon izgulok rá. És amikor a magamfajta hizottabb lányokrol olvasok annyira felizgulok. Egyszerúen a gyengém. Elkezddtem hizni és a váhyaim is megnöttek. Probáltam fogyni de nem ment... és megszerettem magam. Imádok szinte ilyen husibb, elhizottabb lenni2018. jún. 3. 03:48
11/17 anonim válasza:
Szerintem nem gond ha egy nő picit kövér, de tovább ne hízzál, mert az már nem egészseges. És gyantáztasd le a hasadon a szőrt. Bár van akinek az is bejön. Hát nem tudom.
13/17 anonim válasza:
Nem veszitek észre hogy ez egy kamu kérdés, nincs is kérdése amúgy.Túlzásba viszi a háj imádatát, ilyen nem létezik.Eltúlzott irónia az egész.Imádja a narancsbőrös seggét. Na ne már!
14/17 anonim válasza:
én is megnéznék egy képet, ugyanis anélkül bonyolultabb ítélkezni:)
15/17 anonim válasza:
Inkább ne kérdezd a kérdést, mert sokan azt mondanák, hogy fúúúúúj, meg hogy undorító. En nem mondanám ezt de azért 6 kilot fogyhatnál. Bocsi ha megbántottalak.
17/17 anonim válasza:
Örülök, és gratulálok. Ugye csak ez kellett? :) Mert valódi kerdest nem latok. :) Légy boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!